SINUN RATKAISUSI

Jeesus sanoo: Minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.(Ilm. 3:20)

Voit sanoa siinä missä oletkin:
Rakas Taivaan Isä-uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika-uskon, että hän on sovittanut minun syntini. Tule Jeesus minun elämäni Herraksi ja anna kaikki syntini anteeksi.
(Room 10:9-10)

Jos todella kadut syntejäsi ja tahdot kääntyä pois synneistäsi, julistan jumalanpalvelijana, että saat uskoa omassatunnossasi kaikki syntisi anteeksi annetuksi.

Rukoile edelleen:
Herra anna minulle Pyhä Henki, jotta voisin elää Sinun tahdossasi ja rakastaa Sinua koko sydämestäni nyt ja aina. Amen.

Sinä olet nyt uusi ihminen, vanha on kadonnut ja uusi on sijaan tullut. Herra on alkanut työn sinussa ja Hän vie sen päätökseensä omaksi kunniakseen. Fil. 1:6. Muista, että sinun vanha itsekäs luontosi, minäsi, on nyt kuollut Kristuksen kanssa-et enää elä sinä, vaan Jeesus sinussa. Gal. 2:20. Olet astunut Jeesus-bussiin, jossa Pyhä Henki kuljettaa omiansa taivaan kotiin. Pysy Herrassa, niin pääset perille. Muista Nooaa, joka rakensi arkin-vain ne, jotka olivat sisällä pelastuivat. Sinäkin pelastut pedon merkistä ja vihan ajasta, - "ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka pelastaa meidät tulevasta vihasta." 1 Tess.1:10. Sinun tulee mennä uskovien yhteyteen ja lukea Jumalan sanaa sekä rukoilla päivittäin. Vain näin sinä pysyt uskossa.

Hyviä tilaisuuksia ovat mm. Sanan, rukouksen ja ylistyksen illat niin luterilaisissa kuin helluntai-, metodisti- ja vapaaseurakunnissa. Lue lehdistä ja etsi kirkolliset -ilmoituksista.

Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua-Herra kirkastakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen-Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Amen

-- WWW.VARO666SIRU.NET, palauteinfo(ät)gmail.com --------------------