PROFEETALLINEN SANA

Edellä on selvitetty, että mikrosiru, joka asennetaan ihmiseen, joko oikeaan käteen tai otsaan (kädetön henkilö), on ns. biosiru, joka sisältää vihattavan atk-koodin 666.

Pedonmerkki ja pedon valtakunta ja kaikki mikä Raamattuun on kirjoitettu toteutuu.

On syytä ymmärtää, että Jumala valvoo sanansa toteuttaaksensa sen. "Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä,että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät,." Ilm 17:17

Olemme menossa vauhdilla eteenpäin antikristillisessä ajassa. Laittomuuden salaisuus vaikuttaa jo nyt maailmassamme: abortit, kloonaus, luonnoton seksi, haureus, armomurhat jne.

On tulossa aika, jolloin maan päällä on hyvin vaikeaa elää. Meidän uskovina on rukoiltava, että evankeliumi pian leviäisi kaikkeen maailmaan sekä uhrattava itsekin tämän hyväksi niin rukousta kuin aikaa ja varoja, jotta Herra Jeesus voisi tulla pelastamaan meidät pois tulevasta vihan ajasta (Henki ja morsian sanovat: Tule Herra Jeesus).

"Samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat". Heb 9:28

Viisaat neitsyet tietävät ajan ja valvovat sekä odottavat Herraansa, sillä Hän tulee kuin varas hetkenä, jona emme arvaa. Tempauksen jälkeen on hyvin vaikea elää maan päällä. Useimmat uskovat ja pedonmerkistä kieltäytyneet eivät selviä siitä hengissä (Ilmestyskirja 7:14).

Danielin kirjasta me näemme, että kun EU:n korkeimmassa päättävässä elimessä on kymmenen päättäjää eli kuningasta, silloin Herran tulemus on ovella kuin myös antikristuksen. Dan. 2:44 (Eu:n laajeneminen muuttanee päätösprosessia tällaiseksi).

"Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne päivä on lähellä" Luuk. 21:28.

Herran sanana sinulle lopuksi: Älä pelkää, usko ainostaan… luota Minuun, Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

"Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö, vaan pyhittäkää Herra Kristus sydämissänne ja olkaa aina valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka teissä on,kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla" 1 Piet.3:osa 14-15.

-- WWW.VARO666SIRU.NET, palauteinfo(ät)gmail.com --------------------