Ihonalaisten mikrosirujen eli implanttien käyttöönotossa ja kehittmisessä on edetty nopeasti Yhdysvalloissa. Sovelluksia on jo otettu käyttöön. Seuraavassa implanttiuutisia. Seuraavassa me voimme todeta, että teknologia on menossa nopeasti implanttien osalta hurjiin sovelluksiin. Rahanväärennöksiä liikkuu runsaasti markkinoilla. Ilmeisesti siruja tullaan myymään nimenomaan mukavuussyistä. Etunenässä ovat julkkikset, joita suuret laumat sitten seuraavat. Onko kyse muoti-ilmiöstä tulevaisuudessa. Miten pian pankkikortit joutavat eläkkeelle. Tuskin kovin pian. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että "pedonmerkkitekniikka" on tulossa vääjäämttä. Raamattu tulee toteutumaan asteittain- tahdoimme tai emme.PEDONMERKIN PROTOTYYPPI KYTSSÄ

Maksusiru ihon alla

"Espanjassa, Barcelonalaisessa ykerhossa on otettu käyttöön ihon alle sijoitettava maksusiru. Applied Digital Solutionin Yhdysvalloissa kehittämällä VeriChip-maksusirulla maksetaan liikuttamalla esimerkiksi kättä skannerin edessä. Drinkit ja sisäänpääsymaksu laskutetaan automaattisesti sirun käyttjien pankkitileiltä.
Valmistajan mukaan siru voidaan sijoittaa mihin tahansa ruumiinosaan. Villeimmissä visioissa ihon alle sijoitettavien sirujen uskotaan korvaavan tulevaisuudessa jopa luottokortit. Siruun voidaan tallentaa myös esimerkiksi sitä kantavan henkilön terveystietoja, joista on apua onnettomuuksien yhteydessä." Mikrobitti syys/2004

Baja Beach Club in Barcelona, Spain Launches Microchip Implantation for VIP Members

Violet Jones/Infowars.com April 7 2004
Vapaa knns osasta juttua:
Baja Beach Club Barcelonassa, Espanjassa aloittaa mikrosirujen implantoinnin VIP-jäsenille

Baja Beach Clubin omistaja Conrad Chase halusi jotain ainutlaatuista VIP kanta-asiakkaidensa henkilöllisyyden tunnistamiseksi. Muilla klubeilla oli erikoiset jalokivi tai avainketjut, mutta hän oli etsimssä jotain erityistä. Aivoriihen jälkeen h'n päätyi ajatukseen implantoida VIP jäsenensä VeriChipin implantoitavalla mikrosirulla.

Alex oli puhunut monta kertaa vuosien aikana siitä, miten tekemllä sirusta "hauskan" ja miten antamalla sille eliittileiman (status=asema), alkaisi pian koko nuoriso vaatia vanhemmiltaan, että nuoret saisivat implantin, jotta olisivat muodin mukana joukossa. Baja Beach Club ja Chase ovat osoittaneet, että tuo trendi on alkanut.

Kun puhuin herra Chasen kanssa tänä aamuna, hän kertoi minulle, että hänen implantin esittelynsä (launch) oli saanut kansainvälisen median huomion osakseen. Median tiedotustilaisuudessa hänet implantoitiin yhdessä tähtien kanssa, jotka esiintyvät TV-ohjelmassa, "Iso Veli", (kutsutaan "Grand Hermano") Espanjassa.

Hän myös kertoi minulle, että hän oli ollut yhteydessä Veri Chip Companyyn ( Yhtiössä on useita uusia sovelluksia kehitteillä mm. aseteollisuudessa).

--

Baja Beach Club on yksi Barcelonan kuumimmista yöpaikoista (yökerhoista). Webbisivu kuvailee sen VIP aluetta seuraavasti:

"Meillä on erityinen alue Baja Beach Clubissa, joka on sallittu vain VIP -jäsenille. Olemme ensimminen diskoteekki maailmassa, joka tarjoaa VIP VeriChipin. Kyttmllä integroitua mikrosirua, VIP- jsenemme voivat todistaa henkilllisyytensä ja maksaa ruuat ja juomat tarvitsematta minkäänlaista dokumenttia (ID)."
(Jutun mukaan implantti maksaa 125 € tai 153 $. Se asennetaan rokotuspiikin tapaisella laitteella. Lompakkoa ei en tarvita ja ovista pääsee läpi sirulla)

www.prisonplanet.com/articles/april2004/040704bajabeachclub.htmMik on VeriChip? (Impantti mikrosiru)What is The VeriChip

Yhtiö : Applied Digital Systems Palm Beachiss Floridassa (Vapaa käännös)

"VeriChip" on pienennetty, ihonalainen radiotaajuuslaite (RFID), jonka tuleva kyttö on mahdollista erilaisissa turvallisuus-, raha- ja muissa sovelluksissa. Noin riisinjyvän kokoisena, jokainen VeriChip (siru) sisltää ainutlaatuisen todentamisnumeron ja on käytettvissä monenlaisissa muodoissa (formaatti). Todentamisnumeron saa selville kuljettamalla sopivan lukijalaitteen VeriChipin yli. Pieni määrä radioaaltoenenrgiaa lukijasta kytkee virran lepotilassa olevaan VeriChip-siruun, joka sitten säteilee radiotaajuudella siirtäen viestin todentamisnumerosta."

Listietoa:
www.4verichip.com
www.adsx.com/prodservpart/verichip.html
www.4verichip.com/verichip.htm
www.adsx.com/faq/verichipfaq.htmlVeriChip: Mark of the Beast Microchip Implants
Verichip: Pedonmerkki Mikrosiru Implantit
artikkeli:Uri Dowbenko (toim:n vapaa käännös)

Meksikon yleinen syyttjä ja enemmin kuin 100 tyntekijää hänen toimistossaan ovat ottaneet VeriChip-merkkisen mikrosiruimpalantin (ID) ihonalle "turvallisuuden" tähden.

Siru oli alun alkaen kehitetty karjan ja kotieläinten jäljittämiseen, ja nyt meksikolaiset, liittovaltion yleisen syyttäjän virastossa, ovat antaneet implantoida itseensä mikrosirut, kertoo Antonio Aceves, pääjohtaja Solusatissa, yhtiössä joka toimittaa VeroChip mikrosirut Meksikossa.

Riisinjyvän kokoiset sirut implantoitiin yleiseen syyttjään kenraali Rafael Macedo de la Conchaan ja 160 hänen työntekijäänsä. Macedo sanoi, että siruja vaaditaan, jotta pääsee sisään uuteen liittovaltion rikosten vastaiseen info-keskukseen, joten valinta oli selvä --- otat siruimplantin tai menetät työsi.

Solusatin Aceves sanoi, että yhtiö haluaa varustaa Meksikon hallituksen virkamiehet implanttisiruilla, jotta heidn sijaintinsa voidaan paikantaa missä ja milloin tahansa, mutta tämä VeriChip-teknologia on viel kehitteillä.

Sirut tuottaa floridalainen VeriChip yhtiö, tytäryhtiö Applied Digital Solusations Inc:lle (ADSX), käyttävät RFID -teknologiaa, jota voidaan lukea lukijalaitteella (skannerilla).

www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=74&contentid=900CBN News The Christian Broadcasting Network-sivuilta voit seurata engl.kielistä keskustelua sirusta ja implantista.

A Microchip Makes Its Mark: VeriChip & the Beast, By Dale Hurd Vapaa käännös osasta juttua. Mikrosiru jättää jlkensä: VeriChip ja Peto

---

GPS- paikannuslaite on nykyään (vuonna 2005) liian suuri mahtuakseen pieneen VeriChipiin, mutta pienennys on luultavasti vain ajan kysymys. Jotkut uskovat , että kehon sisäinen paikannuslaite voisi estää kidnappaukset. "Olemme saaneet kuudelta latinalaisen Amerikan maalta kahden viikon sisllä pyynnnön, että me tekisimme ihonalaisen integroidun teknologian, " Bolton sanoi (varajohtaja, dr. Keith B. Applied Digital Systelmistä).

Kuitenkin ajatus jäljitettävyydestä ja kehossa olevista tärkeistä tiedoista saa monen ihmisen karvat pystyyn. Se muistuttaa joitakin Raamatun pelottavasta profetiasta koskien pedonmerkkiä.

Ilmestyskirjan 13. luvussa sanotaan, että peto saa jokaisen "ottamaan vastaan merkin oikeaan kteensä tai otsaansa, niin ettei kukaan voi ostaa tai myydä ilman merkkiä, joka on pedon luku tai nimensä luku hänen lukunsa on 666."

Jotkut kristityt ovat hyöknneet Applied Digitalia vastaan, koska he ovat tehneet sellaista, jonka jotkut pelkäävät olevan pedonmerkin prototyypin. Onko tällä sirulla, sellaisena kuin se nyt on, jotain yhteyttä Ilmestyskirjan profetian kanssa? CBN-uutiset kysyi asiaa professori Joseph Kickasolalta Regent Universitystä (yliopistosta).

Kickasolan mukaan nm sirut eivät ole sellaisia. Hänen mielestä Raamatun pedonmerkki on ostamista ja myymistä varten ja se on myös pakollinen, hallituksen vahvistama. Tässä suhteessa nämä mikrosirut ovat hyviin tarkoituksiin, kuten lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten kadonneita lapsia varten. Ne eivät ole ostamista ja myymistä varten, kuten on kuvattu Ilmestyskirjassa.

Ja Bolton painottaa, että VeriChip on vapaaehtoinen. "Me elmme vapaassa yhteiskunnassa", hän sanoo. "Sinä voit joko valita tupakoinnin ( tai ei ). Sinä voit valita VeriChip-sirun hankkimisen. Joten on olemassa vapaus teknologian suhteen."

lhde: http://www.cbn.org/cbnnews/news/020131a.asp

Toimituksen kommentti: Kuinka kauan kyse on valinnan vapaudesta? Kun Ilmestyskirjassa sanotaan: saa ottamaan, merkitsee se, että sirusta tulee haluttu suuren yleisön suosikki.Dr. Joseph Mercolan (USA) kokoamia mielenkiintoisia artikkeleita koskien mikrosiruja ja implantteja:

Onko VeriChip pedonmerkki?
Is the VeriChip the "Mark of the Beast?"

(vapaa knns)
Muutaman vuoden sisllä on kuluttajien käytettvissä palvelu, jolla kuluttajat voivat maksaa kaupassa ihonalaisella mikrosirulla. VeriChip-siru on noin riisinjyvän kokoinen, on Applied Digitalin uusi ihonalainen siru, joka voi jonakin päivänä korvata kaikki luotto- ja pankkikortit.
Pitkien jonojen sijasta asiakkaat voivat tehdä ostoksensa skannaamalla itsensä erikoisissa lukijalaitteissa. Vaikka VeriChip-sirulla on mahdollisuus lisääntyneeseen mukavuuteen, on jo ongelmia näköpiirissä. Aivan ilmeisin on mahdollisten käyttäjien valikoituminen, kun asiakkaiden ihonalle uptetaan VeriChip, merkitsee se tähystysleikkausta ( elective surgery).
Myös Applied Digital on kiinnittnyt joidenkin peruskristittyjen (fundamentalist) huomion. He uskovat, että VeriChip liittyy raamatulliseen "pedonmerkkiin". On sanottu, että Saatana tulee eräänä pivn pakottamaan ihmiset "ottamaan merkin" otsaansa tai käteensä voidakseen ostaa tai myydä tavaroita. Applied Digitalin virkailijat sanovat sellaisen huolen olevan perusteeton, koska ihmisillä on sanansa sanottavana siitä, haluavatko he sirun kirurgisesti implantoiduksi.

Tämä oli Wired News uutinen 25.11.2003, jota Dr. Mercola seuraavassa kommentoi:

"Siitä on yli vuosi kun ensin postitin artikkelin ensimmisestä tietokone ID-sirusta (henkilllisyys), joka voitaisiin upottaa ihmisen ihon alle. Artikkelissa on todellinen kuva sirusta, joka implantoidaan ihmisen ihon alle.
Useimmat tietävät miten konehullu minä olen, mutta tämä on sellainen laite, jota tulen välttämään, olivat hydyt siitä mitkä tahansa. Vaikka tämän tyyppiset implantoitavat tietokonesirut varmasti tarjoavat monia etuja mukavuuden kannalta, on tärketä todella miettiä seuraamuksia jäljitettävän laitteen, täynnä henkilkohtaista informaatiota, implantoimista omaan tai lapsesi vartaloon."
www.mercola.com/2003/dec/6/verichip.htmJälkeläisen jäljittäminen mikrosiruilla
Tracking Junior With Microchips
www.mercola.com/2003/oct/29/tracking_microchips.htmMiten nanoteknologia tulee muuttamaan nykyisen terveydenhuollon
How Nanotechnology Will Change Health Care As We Know It
www.mercola.com/2003/sep/6/nanotech_health.htmHenkilöllisyyssiru valmis implantiksi
ID Chip Ready for Implant
www.mercola.com/2002/apr/17/id_chip.htm
USA Today.com april 4, 2002 on kommentoinnin kohteena. Artikkelissa todetaan, että USA:n Elintarvike- ja lääkehallinto antaa luvat siruille, jos ne sisltävät lääketieteellisiä tietoja.
Dr. Mercola kommentoi artikkelia:
"Avainjae on Ilmestyskirja 13:6
Melkein kaikki nykyiset Raamatun käännösversiot sanovat: "saa ottamaan merkin oikeaan käteensä (on his hand=päälle) tai otsaansa (on his forehead=päälle)"

Mielenkiintoista, että alkuperisessä Kuningas Jaakon raamatunkäännöksessä sanotaan.
"saa ottamaan merkin käteensä tai otsaansa (in their hand = käden sisään in their foreheads = otsan sisään")
Tässä on jotain mietittäväksi.
Useimmat tietävät kuinka laitehullu olen, mutta tämä on sellainen laite, jota vältän hankkimasta, olivat hyödyt mitkä tahansa."Ihonalainen tietokonesiru on nyt saapunut
Under Your Skin Computer Chip Has Now Arrived
www.mercola.com/2002/mar/13/computer_chip.htm

-- WWW.VARO666SIRU.NET, palauteinfo(ät)gmail.com --------------------