MIKROSIRU

Mikrosiru lapsen ihon alla oiva henkivakuutus

Brittitiedemies kertoo saaneensa lukuisia pyyntöjä paniikissa olevilta vanhemmilta, jotta hän asettaisi heidän lapsiinsa mikrosirun. Pyyntöjen tulvan on aiheuttanut elokuun alussa hiljaisessa englantilaiskaupungissa tapahtuneet kahden 10-vuotiaan tytön murhat.

Kybernetiikan asiantuntija Kewin Warwick Lontoon Readingin yliopistosta uskoo voivansa auttaa vanhempia pienenpienellä mikrosirulla, joka voi estää kidnappauksen johtamisen murhaan.

Kiistelty tiedemies sai mainetta Britanniassa yhdistettyään oman hermojärjestelmänsä tietokoneeseen kokeessa, jonka hän toivoo auttavan halvaantuneita ihmisiä saamaan paremman kontrollin omasta ruumiistaan.

-Vaihtoehtoja on useita, esimerkiksi matkapuhelinverkoston käyttäminen signaalin lähettämiseen GPS-järjestelmään.

Duvalin perhe on tarjonnut 11-vuotiasta Danielle-tytärtään ensimmäiseksi koekaniiniksi. Warwick uskoo kokeen toteutuvan ennen joulua.

Lähde: Aamulehti 4.9.2002 Reuters-LontooMikrosiru koiran ihon alle

Singaporen viranomaiset ovat varustamassa kulkukoirat mikrosirutunnuksella. Pikkuriikkiset mikropiirilaput, joissa on koiran oma tunnusnumero, on tarkoitus sujauttaa vasemman korvan taakse ihon alle. Laput pystytään lukemaan erityislaitteella.-

Lähde: Hesari 18.11.1996Mikrosiru on parikymmentä vuotta vanha amerikkalaiskeksintö. – Mikrosiru on upotettu 2.2 x 11,5 millimetrin kokoiseen lasisauvaan, joka sen ohella sisältää kuparikierukan. Aktivoituna se muodostaa magneettikentän, joka käynnistää passiivisen lähettimen. Se lähettää tunnistekoodin lukijaan tavallisen radiosignaalin muodossa. -Mikrosirun käyttömuotoja tunnetaan jo leegio; ajoneuvojen, perämoottoreiden ja kännyköiden jäljitys, hiihtohissien lippujärjestelmät, karjan identifiointi, kuormalavojen ja rahtikonttien ohjaus, työajan seuranta…

-Mikrosirun käsittävä kapseli työnnetään helposti pienellä injektioruiskulla eläimen ihon alle, minne se ajan myötä kapseloituu. Toki sitä on jo ehditty käyttää ihmisiinkin, vaikka näkymät viittaavatkin varsin pelottaviin isoveli-valvoo mahdollisuuksiin. Esimerkiksi lomalle päästettyjä vankeja merkitään joissakin maissa mikrosirulla. Ihmesirun hinta ei ole päätä huimaava (satasesta ylöspäin), (Mishima Trading Company,pres. Tony Mishima).

Lähde: Seura-lehti 15.11.1996Mm. floridalaisissa lastenkodeissa on ainakin 17000 lasta jo merkitty ja heitä valvotaan. Päiväkodeissakin on lapsia merkitty. Valvonnan suorittamista varten taivaalle lähetettiin 23 satelliittia, joilla peilataan merkin ottaneita. Joka 19.minuutti nämä ihmiset astuivat kuvaruutuun. Tämä ei vielä riittänyt, vaan kehitettiin tehokkaampi satelliitti ja niitä on nyt 66 kappaletta. Nyt ne kattavat koko maailman.

Lähde: Aamuset-lehti 18.4.1997 Esa RinneKuvat mikrosirusta ja sen käytöstä
Lähde: Maailman yhdentyminen, Pekka Lahtinen, v:lta 1994

-- WWW.VARO666SIRU.NET, palauteinfo(ät)gmail.com --------------------