Cashkortet –datachipset-vilddjurets märke (artikkeli on ruotsiksi/vapaa käännös suomeksi,toim.)

KÄTEISKORTTI-MIKROSIRU-PEDONMERKKI

Nyt me olemme siinä, pedonmerkin tulon edellä, väitti norjalainen Gunnar Hatlevik eräässä seminaarissa 1999. Teknologia on jo valmis. Se on kommunikoiva biosiru, joka istutetaan oikeaan käteen tai otsaan. Se on kehitetty aivan Raamatun profetioiden viittaamalla tavalla. Uusi biosiru, nimeltään BT 952000 siru, on erityisesti kehitetty ihmisille. Se on aktiivinen merkki, joka kuuntelee matalajaksoisia taajuuksia avaruudessa olevilta satelliiteilta. Merkki ei ole suurempi kuin 0,7 x 7 mm ja se voi sekä ottaa vastaan että lähettää tietoa näille satelliiteille. Tämä pienenpieni merkki, joka koostuu 250000 komponentista, sisältää mm. litiumpatterin joka voi kestää ihmisiän ajan. Syy siihen on, että patteri latautuu ruumiimme lämmönvaihteluissa -muuten sama tekniikka, jota käytetään lentokoneissa.

Eräs tunnettu amerikkalainen (tekniikan tohtori Colin Sanders –lisäys toim:n) on ollut projektinjohtajana tässä, osapuolina mm. Henry Kissinger ja virkamiehiä CIA:sta. On satsattu miljoonia dollareita, jotta löydettäisiin se kohta ruumiista, johon parhaiten voitaisiin asentaa siru. Osoittautui, että juuri otsan alla on paras paikka sekä oikean käden yläpuoli. Nämä tulokset ovat yhtä huomiota herättäviä kuin se, minkä Johannes Patmoksella sai profeetallisena viestinä ajastamme Jumalalta pian 2000 vuotta sitten. Lue Ilmestyskirja 13:16-18 ja 14:9-12.

Erään tiedon mukaan 6000 ihmistä Ruotsissa on jo hyväksynyt käteensä merkin eräänä kokeena rahattomaan yhteiskuntaan pyrittäessä, yrityksiä on tehty jopa Japanissa.

Ilmestyskirjassa 8:8 sanoo Johannes, että jokin joka näytti palavalta vuorelta heitettiin maahan. NASAn mukaan tiedetään, että asteroiditörmäys voi tapahtua uudelleen. Useita tuhansia asteroideja, joiden halkaisija on yli kilometrin, lentää ympäri avaruutta. Vaikutukset olisivat katastrofaalisia, jos jokin sellainen osuisi maapalloon. NASAn internetsivuilta ilmenee, että joka neljäs tunti maapallo on vaarassa törmätä nk. maanmurskaajaan. 1989 oli maapallo lähellä törmäystä, asiasta puhuttiin paljon radiossa.

Viimeisessä osassa Hatlevikin esitelmää oli kehoitus Jumalan kansalle valmistautua tempaukseen.

Hatlevik viittasi useisiin merkkeihin, Matteuksen evankeliumin 24 luvussa, jotka jo olivat täyttyneet. Tästä huolimatta useat ovat huolettomia, vaikka eivät ole etsineet Jumalaa. Mutta tämäkin on ennustettu. Eletään kuin Nooan päivinä. Ihmiset söivät ja joivat, ostivat, myivät, rakensivat ja istuttivat. Yhtäkkiä tuli vedenpaisumus ja hukutti koko silloisen maailman. Samoin elettiin Lootin päivinä -väkivaltaisesti ja homoseksuaalisesti. Vanhurskasta Lootia pilkattiin. Mutta Jumala pelasti hänet, ja satoi tulta ja tulikiveä (rikkiä), joka tuhosi Sodoman ja Gomorran.

Jeesus sanoi: "Aivan samalla tavalla tulee tapahtumaan sinä päivänä, jona Ihmisen Poika tulee,"Luuk. 17:20-30

Etsikää Herraa kun hänet löytää voidaan. Se, joka on viisas, noudattaa kehoitusta ja ottaa vakavasti Jumalan Sanan. Jeesus tulee. Mutta ei ole olemassa mitään ylimääräistä-extravaunua taivaaseen tempauksen jälkeen. Matteus 24:21-44.

Lähde: Hemmets vän nr 35 august/elo 2002 insant@epress.se Karl-Åke Rudenlöv

-- WWW.VARO666SIRU.NET, palauteinfo(ät)gmail.com --------------------