ISOVELI VALVOO

HS: Passeihin biotunniste Yhdysvaltain vaatimuksesta (13.2.2003). Suomi lisää ainakin osaan uusista passeista biotunnisteen Yhdysvaltojen vaatimuksesta. Helsingin Sanomien mukaan järjestelmän on oltava valmis lokakuussa 2004.

Esko Seppänen kertoo Hymylehdessä no ?/vuosi ?:
"Me elämme markkinavoimien diktatuurissa, markkinat ovat vapaita, mutta ihmiset eivät. Siitä pitää huolen Iso Veli: Usa:n salaisista salaisin tiedustelupalvelu NSA (National security agency? Kansallinen turvallisuusvirasto? lisätty toim.)

Jos sinulla on kännykkä auki, NSA tietää, missä olet juuri nyt. Kännykkä tallentaa omistajansa liikkeet minuutin tarkkuudella ja nämä tiedot säilyvät paitsi puhelinyhtiön tietokoneella myös NSA:n tiedostoissa vuosikausia. Systeemi toimii niin, että maapalloa kiertävät Intelsat-satelliitit on yhdistetty maa-asemiin eri puolilla maapalloa. Tämä ECHELON-systeemi on olemassa erityisesti siviilien vakoilemista varten. Jokaista puhelua kuunnellaan ja jokainen telefax ja sähköposti kirjataan ylös.----Aina , kun jossain viestissä esiintyy kyseinen hakusana, viesti tallennetaan ja tutkitaan."

-- WWW.VARO666SIRU.NET, palauteinfo(ät)gmail.com --------------------