IHMISESTÄ ROBOTIKSI

Mikrosirukide ohjaa ihmistunteita?

Tiedemiehet ovat kehittäneet mikrosirukiteen, jolla ihmiset saadaan täydellisesti ohjaksiin. Kaikki eivät edes tiedä sitä. Ihmisen ihon sisään istutetun mikrosirun avulla voidaan ihmisen mentaliteettia muunnella mielin määrin. Yhtäkkiä olet raivotautinen ja joko laskemalla tai nostamalla impulsseja olet kuin enkeli. Mikäli ihmisessä on tämä siru, hänet voidaan paikantaa mistä maailmankolkalta tahansa ja nappia painamalla aktivoida hänet. Siirtämällä kyberneettinen biosiru aivoihin saadaan ihmiset ajattelemaan ja toimimaan etukäteen ohjelmoidulla tavalla.

Arvostetussa amerikkalaisessa tieteellisessä julkaisussa Science Newsissa kerrotaan seuraavaa:
"On kehitetty uusi elektroninen tekniikka, jonka avulla voidaan salakuunnella aivoja. Tekniikan avulla ulkopuoliset voivat vaikuttaa ihmisen aivosolujen väliseen kommunikaatioon ja puhua suoraan ihmisen aivoneuronien kanssa."

World Future Societyn johtava virkailija on ehdottanut, että jo syntymässä voitaisiin ihmiselle antaa numero, joka seuraisi häntä koko hänen elämänsä ajan. Tieto siirrettäisiin siruna hänen vasempaan tai oikeaan kämmenselkäänsä, niin että se olisi helppo lukea vaikka tavaratalon kassalla.

Lähde: Aamuset-lehti 18.4.1997 ,Esa Rinne, Turun Sanomat-konserni

Infineonin siru ymmärtää aivoja, IT-Viikko 12.2.2003
Neuro-Chip on ihmisen kynnen kokoinen ja sisältää 16000 sensoria, jotka tarkkailevat nesteen elossapitämien solujen sähköisiä pulsseja. Sirussa on vahvistimia, jotka havaitsevat heikotkin signaalit. Data voidaan siirtää tietokoneelle ja muuntaa esimerkiksi graafiseksi analyysiksi.

-- WWW.VARO666SIRU.NET, palauteinfo(ät)gmail.com --------------------